Navigare
Your Cart
Transport gratuit la comenzi de peste 180 Lei prin Posta Romana si peste 420 RON gratuit prin Curier

Volanta

Volanta
Volanta
Volanta
Volanta
Volanta
Volanta
Volanta

Autor: Eric Wilson

Coperta: Flexibilă

Anul: 2014

Numarul de pagini: 272

Format carte: 14 x 20,5 cm

Editura: Bebedream

32 Lei
Fara TVA: 30 Lei
  • Stock: In Stock
  • Model: 378908
  • ISBN: 9786069378908

Care este cel mai important lucru din viata ta?

 Jay Austin, detinea un parc de masini second-hand. Dorinta lui de a-si dezvolta cat mai rapid afacerea l-a impins la tot mai multe compromisuri. La un moment dat a ajuns sa renunte la ceea ce conteaza cu adevarat in favoarea succesului: Integritatea lui. Relatia lui cu sotia. Timpul cu fiul sau. A ales acele lucruri care nu aveau nicio valoare eterna. Insa curand a realizat ca niciuna din reusitele lui nu i-a adus implinire si viata lui devenea din ce in ce mai goala.

Va gasi oare Jay calea de intoarcere spre adevaratele valori si destul curaj sa renunte la "toate cele vechi"?

 Intr-o lume plina de imitatii ieftine, care ne distrag de la planurile superioare ale lui Dumnezeu, VOLANTA este un exemplu puternic pentru toti cei care tanjesc dupa o viata autentica.

In viata fiecarui om exista un punct de cotitura.

Mai face Dumnezeu si in zilele noastre minuni? Sau o alta intrebare: care minune este mai impresionanta, hranirea unei multimi intregi cu numai doi pestisori ‒ ori schimbarea mentalitatii unei singure persoane? Pentru cei care cauta spectaculosul, raspunsurile par simple.

Insa aceasta carte vorbeste despre lupta din sufletul unui om obisnuit, lupta nevazuta, care nu ia ochii, lupta dusa intre natura umana si Duhul lui Dumnezeu. Ce va alege el, in cele din urma? Sa continue sa fie preocupat numai de propriul interes, indiferent cat de mult rau le face celor din jur, inclusiv celor pe care sustine ca ii iubeste? Ori sa renunte la ceea ce a considerat o viata intreaga important, schimbandu-si complet idealurile si telurile? Si daca, alegand sa asculte indemnul lui Dumnezeu, risca sa piarda totul? Ce va alege, in cele din urma? Si ce vom alege noi?

Spune-ti opinia

Autentifica-te sau inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie