Navigare
Your Cart
Transport gratuit la comenzi de peste 180 Lei prin Posta Romana si peste 420 RON gratuit prin Curier

Confruntarea cu uriaşii

Confruntarea cu uriaşii
Confruntarea cu uriaşii
Confruntarea cu uriaşii
Confruntarea cu uriaşii
Confruntarea cu uriaşii

Autor: Eric Wilson

Coperta: flexibila

Anul: 2014

Numarul de pagini: 284

Format carte: 13.5 x 20.3 cm

Editura: Bebedream

32 Lei
Fara TVA: 30 Lei
  • Stock: In Stock
  • Model: 789151
  • ISBN: 97860693789151

Au trecut șase ani de când echipa Shiloh Christian Eagles nu a mai câștigat vreun campionat, de aceea acum este în joc chiar postul antrenorului Grant Taylor. Dacă nu reușesc să schimbe cât mai repede lucrurile, postul lui va ajunge de domeniul istoriei. Din nefericire, marcatorul lor cel mai bun tocmai a plecat la o echipă rivală, iar cei de la Eagles și-au pierdut motivația. Tensiunea crește.


Nici acasă situația lui Grant nu este mai bună. Locuiește cu soția lui într-o dărăpănătură, mașina lor rablagită se defectează mereu, iar dorința celor doi de a avea un copil nu s-a împlinit încă.


Însă Dumnezeu lucrează pe mai multe planuri.


Grant primește un mesaj de la un musafir neașteptat și începe să caute un țel mai înalt pentru echipa lui de fotbal. Cu șanse incredibil de mici în campionat, Grant și „Vulturii” săi de la Academia Creștină Shiloh trebuie să se înalțe deasupra temerilor și să treacă cel mai important test de tărie și curaj din viața lor.


Alex Kendrick și Stephen Kendrick au ajutat Biserica Baptistă Sherwood să înființeze studioul Sherwood Pictures în 2003. Au fost co-scenariști ai filmelor Flywheel (Volanta), Facing the Giants (Confruntarea cu uriașii), Fireproof (Încercarea focului) și Courageous (Curajoșii). Amândoi locuiesc în Albany, statul Georgia și slujesc ca lideri în Biserica Baptistă Sherwood.


Eric Wilson este autorul volumelor Volanta și Confruntarea cu uriașii, cât și al volumui Încercarea focului, desemnat best-seller de către New York Times, toate povestite după filmele originale ale fraților Kendrick.

Spune-ti opinia

Autentifica-te sau inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie