Navigare
Your Cart
Transport gratuit la comenzi de peste 180 Lei prin Posta Romana si peste 420 RON gratuit prin Curier

Cărți pentru tineri

Cărți pentru tineri
Brand: Bebedream
Viata se schimba brusc pentru antrenorul John Harrison, visul de a castiga campionatul cu echipa sa de liceeni fiind strivit sub greutatea unor vesti neasteptate. Brusc, cea mai mare fabrica din oras se inchide, iar sute de familii incep sa plece. John trebuie sa faca fata situatiei cu care se confr..
38 Lei
Fara TVA:36 Lei
Brand: Bebedream
Creat după scenariul filmului War Room al fraților Kendricks (în cinematografele din România s-a numit Război în cuplu)  romanul vorbește despre incredibilă arma pe care o reprezintă rugăciunea. Folosind o tânără familie aflată în pragul colapsului se echilibrează și, cu ajutorul Celui de Sus, ..
36 Lei
Fara TVA:34 Lei
Brand: Bebedream
Au trecut șase ani de când echipa Shiloh Christian Eagles nu a mai câștigat vreun campionat, de aceea acum este în joc chiar postul antrenorului Grant Taylor. Dacă nu reușesc să schimbe cât mai repede lucrurile, postul lui va ajunge de domeniul istoriei. Din nefericire, marcatorul lor cel mai bun to..
32 Lei
Fara TVA:30 Lei
Educat pentru - devotional pentru parinti Educat pentru - devotional pentru parinti
Top vanzări
Brand: Bebedream
Educat pentru cer se constituie într-o colecție de 366 mesaje de la părinți pentru părinți, un devoțional destinat celor care caută să învețe „meseria” de părinte direct de la Tatăl tuturor generațiilor de oameni care au trăit vreodată.Dacă ții în mână această carte, înseamnă că te preocupă destul d..
39 Lei
Fara TVA:37 Lei
Brand: Bebedream
Gladys Aylward (1902-1970), pe propriile ei economii, pleacă în misiune în China fără a avea sprijinul unei societăţi de misiune. Anul plecării, 1932, a fost un an în care războaiele civile şi încercările de expansiune ale diferitelor puteri au sfâşiat structura ţării bazată pe tradiţie şi obiceiuri..
38 Lei
Fara TVA:36 Lei
Brand: Bebedream
Puritanii au existat dintotdeauna în istoria Bisericii. Promotori ai unei învățături precise și ai unui stil de viață pios, puritanii anglo-saxoni, descendenți ai Reformei protestante, au fost continuatorii sfinților și martirilor creștini. Elementul lor distinctiv constă în rigurozitate și pasiune ..
38 Lei
Fara TVA:36 Lei
Brand: Bebedream
Care este cel mai important lucru din viata ta? Jay Austin, detinea un parc de masini second-hand. Dorinta lui de a-si dezvolta cat mai rapid afacerea l-a impins la tot mai multe compromisuri. La un moment dat a ajuns sa renunte la ceea ce conteaza cu adevarat in favoarea succesului: Integr..
32 Lei
Fara TVA:30 Lei
Afisare 1 - 7 din 7 (1 pagini)