Navigare
Your Cart
Transport gratuit la comenzi de peste 180 Lei prin Posta Romana si peste 420 RON gratuit prin Curier

Bagajul de mână

Bagajul de mână
Bagajul de mână
Bagajul de mână
Bagajul de mână
Bagajul de mână
Bagajul de mână
Bagajul de mână

Autor: Elida Oncea

Coperta: flexibila

Anul: 2016

Numarul de pagini: 168

Format carte: 14 x 20 x 0,7 cm

Editura: BebeDream

22 Lei
Fara TVA: 21 Lei
  • Stock: In Stock
  • Model: 258651
  • ISBN: 9786069258651

Aceasta carte contine 70 povestiri cu continut moralizator. In bagajul de mana trebuie sa incapa:  Ajutor la nevoie, Altruism, Amabilitate, Ascultare, Bârfa, Biruinta, Blandete, Bucurie, Bunatate, Bune maniere, Cearta, Credinciosie, Credinta, Comparatie, Consacrare, Curaj, Cuvantul lui Dumnezeu, Darnicie, Dragoste, Egoism, Facere de bine, Harnicie, Iertare, Incercare, Incurajare, Incredere si multe, multe altele.


Familia Voinescu se pregatea de plecare. Planuisera de mult timp vacanta, iar ziua mult asteptata sosise... Irina, mezina familiei, era de departe cea mai incantata. Auzindu-i pe cei mici vorbind de bagaje, Irina ii spuse mamei: - Cred ca in drumul spre cer, bagajul de mana este cel mai mare. Trebuie sa incapa acolo dragoste, bunatate, rabdare, credinta, bucurie si multe, multe altele. Si.....toate acestea trebuie sa fie la indemana, ca sa putem ajunge usor la ele, nu-i asa, mamico....?(fragment din povestirea Bagajul de mână)

Cartea Bagajul de mână așază în bagajul de viață al copiilor noștri 70 de articole indispensabile pentru creșterea lor armonioasă și o viață de adult împlinită: Ajutor la nevoie, Altruism, Amabilitate, Ascultare, Blândețe, Bucurie, Bunătate, Bune maniere, Credincioșie, Credință, Consacrare, Curaj, Cuvântul lui Dumnezeu, Dărnicie, Dragoste, Facere de bine, Hărnicie, Iertare, Încurajare, Încredere si multe, multe altele.

Spune-ti opinia

Autentifica-te sau inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie