Navigare
Your Cart
Transport gratuit la comenzi de peste 180 Lei prin Posta Romana si peste 420 RON gratuit prin Curier

Noutăți Bebedream

Noutăți Bebedream
Set construieste ieslea
Nou
Brand: Bebedream
Cu mult timp în urmă, Fiul lui Dumnezeu a fost trimis pe Pământ pentru a se naște ca un copil mic numit Isus. A fost o perioadă foarte interesantă! (Matei 1:18-25; 2:1-2:23; Luca 2:1-39)Copiii pot face ca această poveste să prindă viață, cu setul nostru interactiv de joacă Nașterea Domnului, care co..
136 Lei
Fara TVA:114 Lei
Set construieste Arca lui Noe
Nou
Brand: Bebedream
Ajută-l pe Noe să salveze animalele! Construiește Arca și spune povestea cu acest set Arca lui Noe . Acest set include - Noe, 6 animale de salvat și o carte care include autocolante, astfel încât să vă puteți decora scena în timp ce citiți și vă jucați. Tava interioară se transformă în arcă și carte..
136 Lei
Fara TVA:114 Lei
Iona si marele peste
Nou
Brand: Bebedream
Cu seturile de figurine Povesti de Glorie (Tales of Glory), copiii pot da viață celor mai interesante povestiri din Biblie.Fiecare set conține o mini-carte de povestiri și o colecție de figurine din PVC de 7,62 cm. Dimensiunea de 7,62 cm este concepută pentru a se potrivi perfect în mâna unui copil ..
75 Lei
Fara TVA:63 Lei
Operatiunea Arca lui Noe - joc editie limitata Operatiunea Arca lui Noe - joc editie limitata
Nou
Brand: Bebedream
Operațiunea Arca lui No este un joc clasic pentru copii într-o ediție limitata.  Ajută-l pe Noe să salveze animalele și să le urce în arcă înainte de potop. Dar, nu atingeți marginea sau veți declanșa fulgerul.  Colectați provizii alimentare pentru a hrăni animalele, în timp ce se află pe ..
169 Lei
Fara TVA:142 Lei
Set Arca lui Noe
Nou
Brand: Bebedream
Copiii dau viață povestirii biblice Arca lui Noe, cu acest set de joacă fermecător. Colecția completă conține o mini carte de povestiri, care descrie povestea lui Noe cu arca și mai contine si 16 piese cu jucării ideale, pentru ca mânuțele celor mici să se joace și să învețe...
195 Lei
Fara TVA:164 Lei
Set Nasterea Pruncului
Nou
Brand: Bebedream
Copiii dau viață povestirii legate de nașterea lui Isus, cu acest fermecător set al Nașterii Domnului. Colecția completă conține o mini carte de povestiri, care descrie nașterea lui Isus Hristos și mai contine 17 piese de jucării ideale, pentru ca mânuțele celor mici să se joace și să învețe...
195 Lei
Fara TVA:164 Lei
Isus merge pe apa
Nou
Brand: Bebedream
Isus a făcut multe minuni când a fost aici pe pământ! Unul dintre acele miracole a avut loc când ucenicii erau singuri pe o barcă în mijlocul nopții! (Matei 14:24-33; Marcu 6:47-52; Ioan 6:16-21)Copiii pot face, ca această poveste să prindă viață, cu setul nostru interactiv de joacă Isus, care conți..
75 Lei
Fara TVA:63 Lei
Moise si cele 10 plagi
Nou
Brand: Bebedream
Moise a fost un mare mesager al lui Dumnezeu. Dumnezeu i-a dat puteri speciale, pentru a ajuta la eliberarea evreilor din sclavie! (Exodul 5-12)Copiii pot face ca această poveste să prindă viață cu setul nostru interactiv de joacă denumit Moise, care conține tot ce ai nevoie pentru a-ți ajuta copilu..
119 Lei
Fara TVA:100 Lei
Arca lui Noe
Nou
Brand: Bebedream
Cu seturile de figurine Povesti de Glorie (Tales of Glory), copiii pot da viață celor mai interesante povestiri din Biblie. Fiecare set conține o mini-carte de povestiri și o colecție de figurine din PVC de 7,62 cm. Dimensiunea de 7,62 cm este concepută pentru a se potrivi perfect în mâna unui copil..
75 Lei
Fara TVA:63 Lei
Carte de colorat gigantica Carte de colorat gigantica
Nou
Brand: Bebedream
Relaxeaza-te si invata colorand binecunoscute povestiri biblice de la Geneza la ApocalipsaCopiii se vor bucura colorand desenele simple ale unor cunoscute povestiri biblice din Vechiul si Noul Testament.Incantatoarea carte de colorat ofera copiilor un mod facil de a descoperi povestirile favorite al..
108 Lei
Fara TVA:103 Lei
Biblia pentru copii 365 de zile Biblia pentru copii 365 de zile
Nou
Brand: Bebedream
Biblia pentru copii pentru 365 zile este o cale foarte plăcută și eficientă de a-ți ajuta copilul să înceapă a îndrăgi Scripturile. Pe măsură ce veți citi cartea, veți fi surprinși de câte lucruri noi aflați, cu bucuria unui copil..
70 Lei
Fara TVA:67 Lei
Brand: Bebedream
Gladys Aylward (1902-1970), pe propriile ei economii, pleacă în misiune în China fără a avea sprijinul unei societăţi de misiune. Anul plecării, 1932, a fost un an în care războaiele civile şi încercările de expansiune ale diferitelor puteri au sfâşiat structura ţării bazată pe tradiţie şi obiceiuri..
38 Lei
Fara TVA:36 Lei
Afisare 1 - 12 din 12 (1 pagini)