Navigare
Your Cart
Transport gratuit la comenzi de peste 180 Lei prin Posta Romana si peste 420 RON gratuit prin Curier

Dumnezeu ti-a creat corpul

Dumnezeu ti-a creat corpul
Dumnezeu ti-a creat corpul

Autor: Jim Burns

Coperta: cartonata

Numarul de pagini: 32

Format carte: 22 x 22 cm

Editura: Bebedream

30 Lei
Fara TVA: 29 Lei
  • Stock: In Stock
  • Model: 378922
  • ISBN: 9786069378922

Curiozitatea ii impinge adeseori pe copii sa puna intrebari la care parintii nu se simt pregatiti sau nu se simt in stare sa raspunda. Dar nu trebuie sa fie asa! Dr. Jim Burns, expert in domeniul vietii de familie si autor premiat, ofera o resursa valoroasa, utila in aceste discutii incomode si chiar temute de unii parinti.

 

Volumul „Dumnezeu ti-a creat corpul” cuprinde informatii si ilustrari biblice, adecvate varstei, prezentandu-le copiilor intre 3 si 5 ani ideea fundamentala ca Dumnezeu creeaza corpul fiecaruia. Abordand subiectul diferentelor dintre baieti si fete, scoate in evidenta si faptul ca fiecare copil este unic si special in ochii lui Dumnezeu. Cu toate ca nu este intotdeauna usor, parintii care deschid de timpuriu aceasta discutie cladesc o temelie solida, biblica, in viata copiilor lor. Citindu-le aceasta carte, le oferiti copiilor vostri instrumentele de care vor avea nevoie de-a lungul vietii pentru a lua decizii care sa-L onoreze pe Dumnezeu: decizii referitoare la trupul lor, la imaginea lor de sine si la relatiile in care se vor implica. Nu asteptati pana va fi prea tarziu. O viata curata poate incepe chiar azi!

 

Jim Burns, PhD, a infiintat organizatia HomeWord in anul 1985, pentru a le oferi speranta si ajutor familiilor cu probleme. Jim este si gazda emisiunii radio HomeWord With Jim Burns, difuzata zilnic in peste 800 de localitati din Statele Unite. Anual, tine conferinte si seminarii in toata lumea, pentru mii de oameni. Este un autor premiat, printre cartile sale numarandu-se si Teaching Your Children Healthy Sexuality („Sa-i invatam pe copii despre sexualitatea sanatoasa”). Jim si sotia lui, Cathy, au trei fiice adulte si locuiesc in California.


Spune-ti opinia

Autentifica-te sau inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie