Navigare
Your Cart
Transport gratuit la comenzi de peste 180 Lei prin Posta Romana si peste 420 RON gratuit prin Curier

Carţi jocuri

Carţi jocuri
Brand: Carmel Print
Compilatie de jocuri pentru copii. Un cadru potrivit pentru practicarea jocurilor din aceasta carte sunt taberele. Cred cu adevarat ca aceasta carte va fi "devorata" de responsabilii cu organizarea timpului de relaxare in tabere...
30 Lei
Fara TVA:29 Lei
Brand: Carmel Print
Calcati pe urmele mele… este un manual practic care te ajuta sa-i inveti pe copii despre dragostea pe care le-o ofera Mantuitorul – fie la Scoala Biblica, in programul din timpul saptamanii, saptamana biblica de vacanta , in tabara sau in orice cadru din biserica sau dinafara ei. Cheryl Dunlop ..
33 Lei
Fara TVA:31 Lei
Brand: Carmel Print
Ce stii si ce nu stii din Biblie – un material excelent pentru pastori, educatori, invatatori, lideri.O suta de jocuri cu tema biblica in editie de buzunar. Ai de pregatit o activitate si nu stii ce sa faci, nu ai reusit sa te pregatesti pentru ca ai fost anuntat prea tarziu iti recomandam sa cumper..
15 Lei
Fara TVA:14 Lei
Brand: Carmel Print
Cine a făcut lumea?Cine a facut lumea? este cartea care, in cuvinte simple si ilustratii viu colorate si atragatoare, le explica celor mici ca cerul si pamantul nu s-au creat singure, asa cum cred unii oameni, ci sunt lucrarea lui Dumnezeu. De asemenea, omul este creat tot de Dumnezeu, iar El Se buc..
15 Lei
Fara TVA:14 Lei
Brand: Carmel Print
Ai nevoie urgentă de un joc? Iată o nouă colecţie gigantă de jocuri uşor de învaţat care vor duce buna-dispoziţie în orice lecţie pe care vrei să o predai...sau în orice situaţie pe care o întalneşti în lucrarea cu copiii.Ce primeşti:- 75 de Jocuri cu povestiri biblice potrivit corelate cu cele mai ..
42 Lei
Fara TVA:40 Lei
Brand: Carmel Print
Prezentati lectiile in moduri creative!175 de idei pentru lectiile din Noul Testament.Cartea prezinta idei usor de folosit pentru: partasii active, lucru manual, rugaciuni creative, proiecte de slujire, excursii, sugestii muzicale, timp de meditatie, scenete... si multe alte idei preluate din fiecar..
28 Lei
Fara TVA:27 Lei
Brand: Carmel Print
Prezentati lectiile in moduri creative!175 de idei pentru lectiile din Vechiul Testament.Cartea prezinta idei usor de folosit pentru: partasii active, lucru manual, rugaciuni creative, proiecte de slujire, excursii, sugestii muzicale, timp de meditatie, scenete... si multe alte idei preluate din fie..
28 Lei
Fara TVA:27 Lei
Brand: Bebedream
Fiecare nunta este unica, pentru ca mirii sunt unici si invitatii lor de asemenea. Merita sa aduci cat mai multe nuante sarbatorii. Daca propunerile din acest volum iti vor fi de folos, macar sa te inspire la a cauta propriile idei, inseamna ca a meritat strangerea lor.– poezii de nunta,– idei pentr..
25 Lei
Fara TVA:24 Lei
Afisare 1 - 8 din 8 (1 pagini)