Navigare
Your Cart
Transport gratuit la comenzi de peste 180 Lei prin Posta Romana si peste 420 RON gratuit prin Curier

Călcați pe urmele Mele

Călcați pe urmele Mele
Călcați pe urmele Mele

Autor: Cheryl Dunlop

Coperta: brosata

Anul: 2008

Numarul de pagini: 188

Format carte: 20,5 x 27 cm

Editura: Carmel Print

33 Lei
Fara TVA: 31 Lei
  • Stock: In Stock
  • Model: 738875
  • ISBN: 738875

Calcati pe urmele mele… este un manual practic care te ajuta sa-i inveti pe copii despre dragostea pe care le-o ofera Mantuitorul – fie la Scoala Biblica, in programul din timpul saptamanii, saptamana biblica de vacanta , in tabara sau in orice cadru din biserica sau dinafara ei. 


Cheryl Dunlop a pregatit sute de copii in cadre variate, de la consiliere in cadrul taberelor, la predare la Scoala Biblica, la programul de club si la saptamana biblica de vacanta; de la ingrijirea copiilor la relationarea cu copiii din cartier care vin in vizita la ea pentru a citi sau chiar pentru a face prajituri. 


Fiecare pagina vorbeste despre entuziasmul lui Cheryl pentru invatarea copiilor despre Dumnezeu. Pe masura ce parcurgi lectiile – una pentru fiecare saptamana a anului –, vei capata o viziune noua, precum si entuziasm pentru ocazia nemaipomenita de a le impartasi adevarul lui Dumnezeu micutilor Sai. Cheryl pune accentul pe dezvoltarea relatiei cu elevii tai. Ea subliniaza importanta ancorarii fiecarei lectii in Biblie. 


Scrisa pentru toti invatatorii, de la lucratorul incepator de la club la veteranul de la Scoala Biblica, cartea contine o sumedenie de informatii practice testate, pe care le vei putea folosi intotdeauna ca referinta si care includ subiecte de genul: 


Planificarea lectiilor

Predarea cu ajutorul povestirilor

Folosirea eficienta a mijloacelor vizuale

Calauzirea copilului spre Cristos

Ce spune Scriptura despre copii 

Cunoasterea caracteristicilor grupelor de varsta

Respectarea copiilor si insuflarea ideii de respect

Intelegerea dincolo de barierele culturale

Incurajarea participantilor sporadici

Lucrarea cu copiii dezinteresati 

Aplicand aceste idei ingenioase la modul tau de predare, vei castiga incredere pentru lucrarea ta cu copiii. Ai facut primul pas, aratandu-le dragoste copiilor cu care lucrezi! Inarmat cu aceste noi principii pentru o predare eficienta, vei putea sa-i calauzesti pe copii pentru a calca pe urmele tale, asa cum si tu calci pe urmele lui Cristos.


Spune-ti opinia

Autentifica-te sau inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie