Navigare
Your Cart
Transport gratuit la comenzi de peste 180 Lei prin Posta Romana si peste 420 RON gratuit prin Curier

Carmel Print

5 minute pauză! 12 eroi ai credintei
Nou
Brand: Carmel Print
Destinată copiilor și tinerilor dar nu numai, această serie de cărți cu activități debutează prin volumul Cuvinte ascunsePrin cărțile și jocurile pe care ne plănuim să le realizăm în cadrul acestei colecții, dorim să oferim resurse la îndemana copiilor și a tinerilor, cu ajutorul cărora să ajungă să..
12 Lei
Fara TVA:11 Lei
Brand: Carmel Print
"Am citit versurile Marilenei Sirbu, am vazut si am cantat melodiile scrise de ea, si mi-au aparut la fel de dezinvolte si de pline de viata cum este si autoarea. Nici nu se putea altfel... Dorinta de a aduna materiale ale altor autori, special pentru copii, si dorinta de a completa cu lucrari origi..
28 Lei
Fara TVA:27 Lei
Brand: Carmel Print
Te-ai intrebat vreodata de ce exista legi in lumea asta? Sau cum ar arata lumea fara legi?... Ar fi rau fara legi. Rau de tot! Dumnezeu a stiut acest lucru si, inca din vechime, a lasat niste porunci pentru noi, oamenii, ca sa ne traim viata potrivit cu ele. SI istoria omenirii, inca din vechim..
12 Lei
Fara TVA:11 Lei
Brand: Carmel Print
Prin cartile si jocurile pe care ne planuim sa le realizam in cadrul acestei colectii, dorim sa oferim resurse la indemana copiilor si a tinerilor, cu ajutorul carora sa ajunga sa cunoasca mai bine Cuvantul lui Dumnezeu, petrecand un timp placut, singuri sau alaturi de prietenii lor...
12 Lei
Fara TVA:11 Lei
Brand: Carmel Print
Compilatie de jocuri pentru copii. Un cadru potrivit pentru practicarea jocurilor din aceasta carte sunt taberele. Cred cu adevarat ca aceasta carte va fi "devorata" de responsabilii cu organizarea timpului de relaxare in tabere...
30 Lei
Fara TVA:29 Lei
Brand: Carmel Print
Carte de colorat pentru copii cu versete biblice...
9 Lei
Fara TVA:9 Lei
Brand: Carmel Print
Calcati pe urmele mele… este un manual practic care te ajuta sa-i inveti pe copii despre dragostea pe care le-o ofera Mantuitorul – fie la Scoala Biblica, in programul din timpul saptamanii, saptamana biblica de vacanta , in tabara sau in orice cadru din biserica sau dinafara ei. Cheryl Dunlop ..
33 Lei
Fara TVA:31 Lei
Brand: Carmel Print
Ce stii si ce nu stii din Biblie – un material excelent pentru pastori, educatori, invatatori, lideri.O suta de jocuri cu tema biblica in editie de buzunar. Ai de pregatit o activitate si nu stii ce sa faci, nu ai reusit sa te pregatesti pentru ca ai fost anuntat prea tarziu iti recomandam sa cumper..
15 Lei
Fara TVA:14 Lei
Brand: Carmel Print
Cine a făcut lumea?Cine a facut lumea? este cartea care, in cuvinte simple si ilustratii viu colorate si atragatoare, le explica celor mici ca cerul si pamantul nu s-au creat singure, asa cum cred unii oameni, ci sunt lucrarea lui Dumnezeu. De asemenea, omul este creat tot de Dumnezeu, iar El Se buc..
15 Lei
Fara TVA:14 Lei
Brand: Carmel Print
Carte de jocuri – cuvinte incrucisateBonus: 10 careuri cu cuvinte in limba englezaDragi copii,Am pregatit un nou tip de joc pentru voi, ca sa va puneti la incercare cunostintele biblice.Printre cele 70 de careuri, aveti si careuri usoare, si un pic mai grele. Pentru situatia in care nu va descurcati..
11 Lei
Fara TVA:10 Lei
Brand: Carmel Print
Ai nevoie urgentă de un joc? Iată o nouă colecţie gigantă de jocuri uşor de învaţat care vor duce buna-dispoziţie în orice lecţie pe care vrei să o predai...sau în orice situaţie pe care o întalneşti în lucrarea cu copiii.Ce primeşti:- 75 de Jocuri cu povestiri biblice potrivit corelate cu cele mai ..
42 Lei
Fara TVA:40 Lei
Brand: Carmel Print
Prezentati lectiile in moduri creative!175 de idei pentru lectiile din Noul Testament.Cartea prezinta idei usor de folosit pentru: partasii active, lucru manual, rugaciuni creative, proiecte de slujire, excursii, sugestii muzicale, timp de meditatie, scenete... si multe alte idei preluate din fiecar..
28 Lei
Fara TVA:27 Lei
Afisare 1 - 12 din 14 (2 pagini)