Olimpiada biblica

JOCUL CU COPII NU-I O JOACA VOL 5
JOCUL CU COPII NU-I O JOACA VOL 5

Price:   8,50Lei
Preţul redus: 5,95Lei

Adaugă în Coş:         
Details:

Jocul cu copiii nu-i o joaca volumul 5

Cele patru cărți propuse în acest volum sunt 1 și 2 Împărați, Evanghelia după Marcu și Epistola lui Pavel către Filipeni.
Fiecare carte începe cu o descriere a cărții și prezentarea structurii ei. Totuși, 1 și 2 Împărați au o introducere comună, ele fiind într-un fel considerate o singură carte. Urmează apoi un număr de întrebări privitoare la text, întrebări de cunoaștere. Aceste întrebări au patru variante de răspuns, dintre care numai una, la fiecare întrebare (fără excepție) este cea corectă.
După aceste întrebări, am încercat să stimulăm gândirea și mai ales inima copiilor. Întrebările de interpretare sau de aplicație ne ajută în această direcție. Ele nu au răspunsul dat în această lucrare, ci se doresc a fi puncte de plecare pentru discuții la grupă și modalități interactive de recapitulare a lecțiilor.
Am găsit potrivit să menționăm, la sfârșitul fiecărei întrebări, locul din Scriptură unde se găsește răspunsul corect la întrebare. Astfel, am evitat orice ambiguitate, cu atât mai mult cu cât am încercat să nu adresăm întrebări care pot da loc la interpretări.

Dimensiune : 13,5 x 20,5 cm

Numar pagini : 119

 

Acest produs a fost adaugat in catalog la data de 13 noiembrie 2011.