Pachete TOAMNA-25%

PACHET - Jocul cu copiii nu-i o joaca vol.1-4
PACHET - Jocul cu copiii nu-i o joaca vol.1-4

Price:   31,00Lei
Preţul redus: 23,25Lei

Adaugă în Coş:         
Details:


Pachet - Jocul cu copiii nu-i o joaca vol 1 - 4

Pachetul contine:

Jocul cu copiii nu-i o joaca volumul 1

Ideea acestui titlu nu este, in sine, o idee, ci este mai degraba afirmarea unui adevar de mult constatat, dar mult prea putin luat in considerare.

Prin cele cateva zeci de jocuri, in marea lor majoritate originale -  cuprinse in volumul de fata, lucrarea este de folos invatatorilor de copii de la orice grupa de varsta sau din cadrul oricarui mediu de invatamant.

Dimensiune : 13,5 x 20 cm

Numar pagini : 56

Pret initial : 8 lei

Jocul cu copiii nu-i o joaca volumul 2

Aparitia acestui volum, care vine in completarea primului, aparut in anul 1996, a devenit tot mai evident necesara in conjunctura actuala a lucrarii cu copii din tara noastra.

In comparatie cu primul volum, acest al doilea volum le ofera lucratorilor cu copiii nu atat de multe jocuri noi, cat o serie de jocuri „pe tava“. Intr-o vreme ca a noastra, cand timpul ne preseaza, oferta aceasta pare a fi de mare folos; invatatorul nu va mai sta el insusi cateva ceasuri sa realizeze un careu tematic, ci se va duce la „Jocul cu copiii nu-i o joaca“, volumul 2, si va lua de acolo (in masura in care va gasi) careul dorit.

Numar pagini : 86

Dimensiune : 13,5 x 20 cm

Pret initial : 8 lei

Jocul cu copiii nu-i o joaca  volumul 3

Prin cele cateva zeci de jocuri – in marea lor majoritate originale – cuprinse in volumul de fata, lucrarea este de folos invatatorilor de copii de la orice grupa de varsta sau din cadrul oricarui mediu de invatamant.

Dimensiune :13, 5 x 20 cm

Numar pagini : 95

Pret : 8 lei

Jocul cu copiii nu-i o joaca volumul 4

Culegere de jocuri biblice pentru copii mici si mari. 24 de teste din Vechiul Testament si Noul Testament , grupate pe carti, cu intrebari si aplicatii.

 De ce un nou volum din aceasta colectie?

   Mai intai , pentru ca volumele din cadrul ei sunt foarte utile si solicitate de catre invatatori. Apoi, pentru ca invatatorii nu au uitat ca lucreaza cu copiii si ca o parte a slujirii lor trebuie sa se concentreze asupra aspectului recreativ al timpului petrecut la clasa.

   Nu in cele din urma, pentru ca seturile de intrebari din Vechiul Testament si Noul Testament cuprinse in acest volum, asemeni testelor din partea a doua avolumului, vin cu o unealta de mare pret in mana unor maiestri care doresc sa fie cat mai iscusiti in modelarea caracterului celor pe care ii au in fata. Mult succes in folosirea acestul material!

   Nu uitati insa ca uneori trebuie sa aduceti aminte copiilor ca exista o deosebire mare intre cunostinta (teoretica)a Scripturii si cunoasterea personala, intima, a Aceluia care a inspirat-o.

Dimensiune : 13,5 x 20 cm

Numar pagini : 95

Pret initial : 7 lei

Acest produs a fost adaugat in catalog la data de 07 august 2011.