Biblii copii

Dumnezeu ti-a creat corpul
Dumnezeu ti-a creat corpul
  • Produs de: Bebedream

Price:   30,00Lei
Preţul redus: 21,00Lei

Adaugă în Coş:         
Details:

Curiozitatea ii impinge adeseori pe copii sa puna intrebari la care parintii nu se simt pregatiti sau nu se simt in stare sa raspunda. Dar nu trebuie sa fie asa! Dr. Jim Burns, expert in domeniul vietii de familie si autor premiat, ofera o resursa valoroasa, utila in aceste discutii incomode si chiar temute de unii parinti. 

Volumul Dumnezeu ti-a creat corpul cuprinde informatii si ilustrari biblice, adecvate varstei, prezentandu-le copiilor intre 3 si 5 ani ideea fundamentala ca Dumnezeu creeaza corpul fiecaruia. Abordand subiectul diferentelor dintre baieti si fete, scoate in evidenta si faptul ca fiecare copil este unic si special in ochii lui Dumnezeu.

Cu toate ca nu este intotdeauna usor, parintii care deschid de timpuriu aceasta discutie cladesc o temelie solida, biblica, in viata copiilor lor. Citindu-le aceasta carte, le oferiti copiilor vostri instrumentele de care vor avea nevoie de-a lungul vietii pentru a lua decizii care sa-L onoreze pe Dumnezeu: decizii referitoare la trupul lor, la imaginea lor de sine si la relatiile in care se vor implica. Nu asteptati pana va fi prea tarziu. 

Produs publicat in 2015 de Bebedream
Data aparitiei: Mai 2015
Format: 220x220
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 32

Acest produs a fost adaugat in catalog la data de 02 august 2018.