Viata si Sanatate

Minunata aventură a Bibliei de-a lungul secolelor
Minunata aventură a Bibliei de-a lungul secolelor
  • Produs de: Bebedream

Price:   15,00Lei
Preţul redus: 13,50Lei

Adaugă în Coş:         
Details:

Anticipând întrebările şi nedumeririle cu care se confruntă cei mai fragezi căutători ai adevărului, Tim Lale reface parcursul Cărţii Cărţilor, oferindu-le celor mici răspunsuri şi, nu în ultimul rând, motive să se încreadă în Cuvântul lui Dumnezeu.

Autorul realizează o incursiune succintă în istoria tumultoasă a Cărţii care a schimbat faţa lumii. Pornind pe urmele lui Moise, ale profeţilor aleşi de Dumnezeu şi ale scribilor care s-au ocupat de copierea laborioasă a textelor, Tim Lale ajunge la perioada marcată de schimbări a Evului Mediu, la traducerile care s-au făcut în diverse părţi ale lumii şi la dovezile arheologice care întăresc şi reafirmă autenticitatea Bibliei.

Pe lângă activitatea pastorală, Tim Lale, autorul volumului de față, lucrează ca editor, scriitor şi profesor de engleză la Southern Adventist University din California. Coautor al volumelor: Jesus in My ShoesIslam & Christianity in ProphecyTen Who Came BackIf Tomorrow ComesThe Gift, Tim Lale este implicat totodată în diverse proiecte pentru tineri şi adolescenţi.

Tim Lale
Nr. pagini: 80

Acest produs a fost adaugat in catalog la data de 14 noiembrie 2015.