Carti de rasfoit

Provocarea dragostei - Fireproof
Provocarea dragostei - Fireproof

Price:   31,00Lei

Adaugă în Coş:         
Details:

Provocarea dragostei - Fireproof

Asa cum se regaseste in romanul INCERCAREA FOCULUI

Dragostea neconditionata e promisa cu inflacarare la nunta, dar numai arareori e practicata in viata de zi cu zi. Drept urmare, sperantele romantice pe care cei doi si le fac sunt adesea inlocuite de dezamagire in ce priveste viata de casnicie. Dar lucrurile se pot schimba. "Provocarea dragostei" este o calatorie de 40 de zile care se adreseaza sotilor si sotiilor cu scopul ca acestia sa inteleaga si sa puna in practica dragostea neconditionata. Indiferent daca viata ta de casnicie atarna de un fir de ata sau daca e sanatoasa si puternica, "Provocarea dragostei" este un parcurs pe care ai nevoie sa il faci. E timpul sa afli care sunt caile pentru a ajunge sa te poti bucura de o intimitate adevarata cu partenerul de viata si cum poti avea o casnicie implinita. Accepta provocarea!

"Dragostea acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." -- 1 Corinteni 13:7-8

Priveste urmatoarele randuri ca pe un avertisment. Calatoria de patruzeci de zile pe care urmeaza sa o facem impreuna nu poate fi tratata cu superficialitate.
Este un drum cu multe provocari si pe alocuri dificil, dar care poate sa-ti aduca implinire deplina. Pentru a-ti asuma aceasta provocare, trebuie sa fii bine determinat si de neclintit in decizia ta.
Menirea acestei calatorii nu este una de proba, de aceea nu poate fi facuta in fuga, iar cei care renunta inainte de sfarsitul ei vor rata cele mai mari beneficii. Dedicandu-te pe rand fiecareia din cele patruzeci de zile, vei fi uimit de rezultatele ce-ti vor putea schimba viata si casnicia.
Consider-o ca pe o provocare din partea celor care au trecut pe aici inaintea ta.

Numar de pagini: 224      Dimensiune [mm]: 145 x 210

Acest produs a fost adaugat in catalog la data de 04 iunie 2015.