IN CURS DE APARITIE

Cum creeaza Dumnezeu bebelusii?
Cum creeaza Dumnezeu bebelusii?

Price:  

 Indisponibil 
Details:

Bazele sănătoase ale sexualităţii

Resurse adecvate vârstei – pentru copii de la 6 la 9 ani

 

Curiozitatea îi împinge adeseori pe copii să pună întrebări la care părinţii nu se simt pregătiţi sau nu se simt în stare să răspundă. Dar nu trebuie să fie aşa! Dr. Jim Burns, expert în domeniul vieţii de familie şi autor premiat, oferă o resursă valoroasă, utilă în aceste discuţii incomode şi chiar temute de unii părinţi.

Volumul Cum creează Dumnezeu bebeluşii? cuprinde informaţii şi ilustraţii biblice, adecvate vârstei, prezentându-le copiilor între 6 şi 9 ani noţiuni de bază privind sexualitatea. Răspunzând la întrebarea „de unde vin bebeluşii?”, scoate în evidenţă şi faptul că orice copil este parte a planului minunat al lui Dumnezeu pentru familii.

 

Cu toate că nu este întotdeauna uşor, părinţii care deschid de timpuriu această discuţie clădesc o temelie solidă, biblică, în viaţa copiilor lor. Citind această carte împreună cu copiii voştri, le oferiţi instrumentele de care vor avea nevoie de-a lungul vieţii pentru a lua decizii care să-L onoreze pe Dumnezeu: decizii referitoare la trupul lor, la imaginea lor de sine şi la relaţiile în care se vor implica. Nu aşteptaţi până va fi prea târziu. O viaţă curată poate începe chiar azi!

Acest produs a fost adaugat in catalog la data de 23 decembrie 2014.