DVD

Povestirea de seara vol 1
Povestirea de seara vol 1

Price:   30,00Lei
Preţul redus: 24,00Lei

Adaugă în Coş:         
Details:

Povestirea de seara

Un nou volum “Povestirea de seara” cu Unchiul Lucian:

Dupa mai bine de doi ani, al doilea volum al povestirilor cu unchiul Lucian apare si in Romania. Cele doua DVD-uri cu cele 14 povestiri inspirate din fapte reale isi aduc aportul la imbunatatirea educatiei, la preocuparea despre lucrurile nevazute si insusirea moralei atat pentru copii cat si pentru cei mari. Filmate in satele din Transilvania, povestirile aduc culoare, caldura si nou.

O povestire in format video are in jur de 20-30 de minute. Ca sa faci parte din poveste, de cele mai multe ori unchiul Lucian te situeaza geografic sau istoric in locatia respectiva. Mai mult, poti afla lucruri noi despre anumite civilizatii, despre faptul ca unii au avut de suferit sau au trecut prin intamplari grele ca sa invete sau sa inventeze ceva. Si peste toate astea, va veti aminti ca peste noi toti exista un Dumnezeu care, in providenta Sa, are grija de fiecare din noi.

Daca asculti seara sau in timpul zilei cel mai probabil morala de la sfarsitul povestirii te va urmari si va ramane in gandul tau. Dar oare copilul va intelege ceva? Vei ramane surprins sa vezi cat de mult pricep ei, si cand te astepti mai putin, o sa iti dea replica…

 

Acest produs a fost adaugat in catalog la data de 06 februarie 2013.