Carti de rasfoit

Cand visele se implinesc
Cand visele se implinesc
  • Produs de: Kerigma

Price:   26,00Lei
Preţul redus: 23,40Lei

Adaugă în Coş:         
Details:

CAND VISELE SE IMPLINESC. O POVESTE DE DRAGOSTE PE CARE NUMAI DUMNEZEU O POATE SCRIE

Autori : Eric & Leslie Ludy

 

"Dumnezeu imi cunostea toate dorintele. Stia si ca voi cadea. El insa ma astepta de cealalta parte a esecului meu si a viselor mele spulberate, ca sa-mi dea propriile Sale vise..."

Exista speranta pentru oricine se afla in cautarea unei iubiri pentru care merita sa astepti.

In aceasta carte, Eric si Leslie Ludy, autorii cunoscutei carti "Cand povestea de dragoste ti-o scrie Dumnezeu", relateaza propria lor poveste de dragoste scrisa de Dumnezeu, o poveste in care au cunoscut atat dureri si framantari cat si biruinte si bucurii.

"Intr-o lume in care dragostea adevarata este atat de des inlocuita cu deceptii si aventuri de-o noapte, Eric si Leslie aduc un mesaj extraordinar de speranta, de care avem disperata nevoie."
Josh McDowell

"Eric si Leslie sunt doua glasuri puternice care se adreseaza generatiei tinere de astazi. Cartea aceasta ii va ajuta pe tineri nu doar sa paseasca in siguranta pe terenul minat al relatiilor, pastrandu-si nepatate caracterul si integritatea, ci si sa pluteasca pe deasupra acestuia!"
Bill McCartney, fondator al Promise Keepers

Eric si Leslie Ludy sunt autori cu un mare succes de librarie, vorbitori internationali si artisti care lanseaza tinerilor din lumea intreaga provocarea de a cauta sa traiasca o viata in intregime daruita lui Isus Hristos. Celelalte carti ale lor sunt: Cand povestea de dragoste ti-o scrie DumnezeuAuthentic Beauty si God’s Gift to Women. Leslie si Eric locuiesc in apropierea Muntilor Stancosi, in frumosul stat Colorado, SUA.

Numar de pagini: 208   Autor: Eric & Leslie Ludy   Dimensiune [mm]: 140 x 200

Acest produs a fost adaugat in catalog la data de 15 iulie 2015.

Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat...