Carti de rasfoit

Cand povestea de dragoste ti-o scrie Dumnezeu
Cand povestea de dragoste ti-o scrie Dumnezeu
  • Produs de: Kerigma

Price:   27,00Lei
Preţul redus: 24,30Lei

Adaugă în Coş:         
Details:

Cand povestea de dragoste ti-o scrie Dumnezeu

"Toata viata am visat sa traiesc o poveste de dragoste perfecta. Undeva insa in mijlocul ciclului nesfarsit al idilelor trecatoare, visul acesta al meu s-a spart in tandari." 


Unde si cum sa gasesc dragostea dupa care sa merite sa astept?

Pune acum temelia - indiferent daca ai intalnit deja sau nu persoana care-ti va fi partener de viata - unei povesti de dragoste care sa dureze o viata intreaga. Eric si Leslie Ludy te invita sa descoperi cat de frumoasa poate sa-ti fie povestea de dragoste atunci cand autorul ei este Dumnezeu. 

"Daca ceea ce cauti sunt modalitati practice de a pune bazele unei relatii care sa-I aduca cinste lui Dumnezeu, nu-ti poti permite sa nu citesti aceasta carte."
Dr. Les Parrott si Dr. Leslie Parrott, autorii cartii Saving Your Marriage Before It Starts

"O carte scrisa cu sinceritate si cu sufletul pe masa. Ia-ti un moment pentru a capata o perspectiva noua asupra adevaratei povesti de dragoste, care este aceea dupa inima lui Dumnezeu."
Beverly LaHaye, fondator si presedinte al Concerned Women for America

Eric si Leslie Ludy sunt autori de succes, vorbitori cunoscuti la nivel international si interpreti de muzica crestina care ii cheama pe tinerii din lumea intreaga sa-si fixeze ca scop o viata dedicata in totalitate lui Isus Hristos. Alte carti scrise de ei sunt When Dreams Come True, Authentic Beauty si God's Gift to Women. Leslie si Eric locuiesc in apropierea Muntilor Stancosi, in statul Colorado.

 

 

Numar de pagini: 244
Dimensiune [mm]: 145 x205 
 

Acest produs a fost adaugat in catalog la data de 03 iunie 2015.