Viata si Sanatate

Mielul Alb
Mielul Alb

Price:   14,00Lei
Preţul redus: 12,60Lei

Adaugă în Coş:         
Details:

Traian Aldea le oferă copiilor o colecţie de povestiri care au în centrul lor un personaj inedit: mielul. Fie că este vorba despre mieii pe care i-a îndrăgit în anii copilăriei, pe când se juca cu mieluşeii din propria ogradă, fie că este vorba despre mieii unor personaje biblice, povestirile cărţii transmit un mesaj clar: în inocenţa şi blândeţea mielului regăsim ceva din ceea ce Mielul lui Dumnezeu a dorit să ne înveţe pe fiecare dintre noi, copii şi adulţi deopotrivă.

Volumul, subintitulat „Povestiri pastorale pentru copii”, este împărţit în 3 părţi majore. Prima parte conţine povestiri din copilăria autorului, despre anii când, copil fiind, acesta ducea turma familiei la păscut. Sunt povestiri care cuceresc în primul rând prin autenticitatea lor.

A doua parte a cărţii conţine povestiri despre personaje cunoscute ale Vechiului Testament şi, în fine, ultima parte este formată din povestiri bazate pe întâmplările relatate în Noul Testament.

Traian Aldea scrie serios. Scrie despre ce a văzut cu ochii lui, despre ce a auzit cu urechile lui şi despre ce a pipăit cu mâinile lui. Scrie instructiv, dorind să-i apropie pe copii nu doar de lumea mieilor, ci şi de Împărăţia Mielului lui Dumnezeu. Scrie simplu, ca să înţeleagă oricine. Scrie pentru copii, dar „bate şaua ca să priceapă” şi… părinţii. (Florin Bică, redactor)

 

Autorul cărţii, Traian Aldea, este licenţiat în teologie la Universitatea „Babeş-Bolyai” şi are un titlu de doctor în istorie din partea Universităţii din Bucureşti. A mai publicat: Scrisorile ApocalipseiCandela vieHaţor, capitala canaaniţilorComori din pământ;Povestea smochinului.

Traian Aldea
ISBN/ISSN: 9789731016122
Nr. pagini: 168

Acest produs a fost adaugat in catalog la data de 14 noiembrie 2015.