Viata si Sanatate

Petunia cea urâtă
Petunia cea urâtă

Price:   8,00Lei

Adaugă în Coş:         
Details:

Petunia cea urâtă este o poveste despre prietenie. Heather Grovet le istorisește copiilor aventurile amuzante prin care trece o fetiță de nouă ani împreună cu mopsul ei urât și needucat. Departe de a fi câinele perfect, pe care fetița visa să îl primească de ziua ei, Petunia reușește în timp să se facă plăcută și iubită.

Lecțiile de ascultare și de iertare pe care Kyla și Petunia sunt nevoite să le învețe împreună ilustrează bunătatea lui Dumnezeu față de om și față de animalele create. Micuţii cititori vor învăța că Dumnezeu îi iubește pe fiecare dintre ei și este gata să îi ierte chiar și atunci când greșesc.

***

Heather Grovet locuiește la o frumoasă fermă din Provincia Alberta (Canada) împreună cu soțul și cele două fiice ale sale. Pe lângă faptul că este pasionată de scris, de echitație și de drumeții, autoarea este și o mare iubitoare de animale, motiv pentru care crește la ferma sa cai, ponei, câini, pisici și papagali.

Inspirată de „membrii” necuvântători ai familiei, Heather Grovet a scris nouă cărți prin care îi invită pe copii să călătorească în lumea fascinantă a animalelor. Beanie, the Horse That Wasn't a Horse, Marvelous Mark and His No-Good Dog și A Friend For Zipper sunt doar câteva dintre titlurile publicate.

Heather Grovet
Nr. pagini: 96

Acest produs a fost adaugat in catalog la data de 14 noiembrie 2015.