Viata si Sanatate

Războiul invizibililor
Războiul invizibililor

Price:   15,00Lei
Preţul redus: 13,50Lei

Adaugă în Coş:         
Details:

De mii de ani, Pământul este un câmp de bătălie pentru forţe invizibile ochiului omenesc. Pe de o parte, sunt forţele întunericului, iar de cealaltă parte, îngerii lui Dumnezeu, însărcinaţi cu o misiune deosebit de importantă: protejarea copiilor lui Dumnezeu.

Sally Pierson Dillon vă invită într-o călătorie în timp alături de îngerul Marcu. Fiind un înger observator, Marcu înregistrează viața unor adolescenți care au trăit în momente-cheie ale istoriei.

Veți cunoaște personaje captivante și veți descoperi împreună care a fost soarta creştinilor în timpul persecuțiilor împăratului Nero, al asediului Ierusalimului, al abuzurilor papalității, al Revoluției franceze ș.a.m.d.

Paginile cărții nu dezvăluie doar marea controversă dintre bine și rău, ci și mijloacele prin care omul de rând poate ieși învingător din această luptă. Războiul invizibililor este o carte despre protecția îngerilor nevăzuți și despre căile nebănuite ale providenţei lui Dumnezeu, descoperind, mai presus de toate, dragostea Creatorului față de omenire.

Sally Pierson Dillon a fost infirmieră şi autoare de cărți pentru copii. Printre volumele publicate se numără seriaWar of Ages (5 cărți care prezintă istoria lumii sub formă de povestiri) și două cărți devoționale pentru copii.Întâmplări din vremea lui Ieșua, un alt titlu al aceleiași autoare, a dat startul colecției Biblioteca Junior.

Sally Pierson Dillon
Nr. pagini: 192

Acest produs a fost adaugat in catalog la data de 14 noiembrie 2015.