Discovery

DVD 100 cele mai mari descoperiri - Pamantul
DVD 100 cele mai mari descoperiri - Pamantul

Price:   9,90Lei
Preţul redus: 8,91Lei

Adaugă în Coş:         
Details:

Daca intreaga existenta a Pamantului ar fi comprimata intr-un interval de 24 ore, toata istoria omenirii ar putea fi relatata intr-o singura secunda! 

Pamantul este o planeta vie, complexa si dinamica, aflata in continua miscare. De la interiorul sau, a carui temperatura este cu 1100 grade mai fierbinte decat suprafata Soarelui, pana la straturile atmosferice care il inconjoara si il protejeaza, Pamantul se deschide ca o carte si asteapta sa ii fie descoperite tainele.

Porneste intr-o calatorie uimitoare, in timp si spatiu. Exploreaza Pangeea si deriva continentelor, escaladeaza muntii si craterele vulcanilor de pe fundul oceanelor, urmareste miscarea continua a placilor tectonice, afla despre cele saptesprezece ere glaciare care au invadat Pamantul, despre amenintarea incalzirii globale si despre extinderea platformei oceanice. Masoara energia furtunilor, care poate fi mai puternica decat cea eliberata de o bomba atomica.

"100 cele mai mari descoperiri - Pamantul" este un DVD revelator despre secretele planetei vii, ale carei specii se transforma sau dispar continuu, insa unde viata a biruit mereu provocarile.

Narat de: Bill Nye
Format: PAL

Durata 50 minute

Acest produs a fost adaugat in catalog la data de 30 iulie 2015.