Discovery

Surprinzatoare fenomene naturale--3 DVD-uri
Surprinzatoare fenomene naturale--3 DVD-uri

Price:   19,90Lei
Preţul redus: 17,91Lei

Adaugă în Coş:         
Details:

Surprinzatoare fenomene naturale, Colectie 3 DVD-uri

V-ati intrebat vreodata de unde vin fulgerele, de ce se formeaza tornadele, de unde vine acea forta distructiva a vantului? Stim ca natura poate avea o putere devastatoare asupra vietii, uneori ne simtim neajutorati in fata ei, tot ce putem sa facem este sa ne ferim pe cat posibil de aceasta furie senzationala.
Acesta serie va prezinta cele mai mari forte ale naturii si consecintele lor asupra vietii, de la furtuni de fulgere ucigase la cele mai mari tornade care rad orase intregi de pe fata pamantului.
Faceti o incursiune in topul extremelor naturii, aflati cele mai scazute temperaturi inregistrate vreodata, care este cel mai arid loc sau cel mai umed, unde se
inregistreaza cele mai periculoase fenomene naturale. Puneti-va in locul unui echipaj de pe un vas care se lupta cu valuri de cativa metri. 
Urmariti aceasta fabuloasa serie pentru a afla ce putem noi sa facem impotriva acestor forte distrugatoare, aflati ce descoperiri s-au facut in vederea perfectionarii tehnologiei de prezicere a vremii.

Audio: Engleza
Subtitrare: Romana

Acest produs a fost adaugat in catalog la data de 28 iulie 2015.

Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat...