Discovery

Colectie Atlasul corpului uman--6 DVD-uri
Colectie Atlasul corpului uman--6 DVD-uri

Price:   49,90Lei
Preţul redus: 39,92Lei

Adaugă în Coş:         
Details:
Colectie Atlasul corpului uman, 6 DVD-uri

Cum poate un os sa reziste unei forte de 1000 de kg fara sa se rupa? De ce unii oameni sangereza mai usor ca altii? Si cum poate fi folosit sunetul in a ajuta orbii sa vada? Doar cateva dintre misterele pe care le veti explora in aceasta serie fascinanta.
Stim ca fara oxigen putem sta doar cateva minute - prin imagini captivante din corp veti vedea cum oxigenul este transportat de catre trombocite si cum este folosit.
Aflati cum cel mai mare organ din corp, pielea contribuie la cresterea parului si a unghiilor, faceti o calatorie in sistemul digestiv pentru a vedea ce se intampla cu mancarea si la ce este folosita. 
De ce gustul si mirosul sunt strans legate una de cealalta, cum este posibil ca ochii nostri sa depaseasca si cele mai performante camere? 
Corpul uman are un sistem de aparare incredibil- intrati in lumea sistemului imunitar si al celui mai periculos dusman al ei, germenii. 
O calatorie in creierul uman va va face sa intelegeti cum acest organ incedibil este mai bun ca orice calculator, cum ne conduce viata si corpul, cum mii de impulsuri ne permit sa fim ceea ce suntem, masinaria absoluta!

Suport: DVD
Format: PAL
Audio: Engleza
Subtitrare: Romana

Colectia cuprinde 6 DVD-uri:
Atlasul corpului uman. Creierul uman. Sexualitatea
Atlasul corpului uman. Inima. Sufletul vietii. In pantece
Atlasul corpului uman. Mecanismul hranirii. Gustul si mirosul
Atlasul corpului uman. Pielea. Muschii si oasele
Atlasul corpului uman. Realitatea vizuala. Auzul
Atlasul corpului uman. Sistemul imunitar. Ceasul biologic

 

Etichete produs

 

Acest produs a fost adaugat in catalog la data de 28 iulie 2015.