Calatorii in Biblie

Calatorie in lumea Bibliei vol 1
Calatorie in lumea Bibliei vol 1

Price:   8,00Lei

Adaugă în Coş:         
Details:

Calatorie prin lumea Bibliei volumul 1

O minunata carte ce il poarta pe copil intr-o calatorie pentru a cunoaste persoanajele din Biblie cum ar fi: Adam, Abel, Avraam, Absalom, Ana, Bartimeu, Cain, Corneliu, David, Daniel, Esau, Eunice, Eva, Faraon, Ilie, Iosif si Iov. cartea contine si cateva povestiri din viata Domnului Isus.

Cartea contine o multime de planse pe care cei mici se vor bucura sa le coloreze.

         Adam.

       Numele meu este, asa cum ati citit deja in titlu, ADAM. Nu vreau sa ma laud, dar sunt un om deosebit: Nu am parinti, si totusi nu sunt orfan. De asemenea, este o bucurie pentru mine sa va spun ca sunt primul personaj al paginii special dedicate pentru voi, copii. Si stiti de ce ? Nu neaparat pentru ca sunt primul om care a trait vreodata pe pamant, ci ... pentru ca numele meu incepe cu litera"A" si sunt ... pe prima pagina a alfabetului!

Am spus ca nu am parinti. M-ati putea atunci intreba: ,,Dar cine te-a nascut!?" Ei bine, nu m-a nascut nimeni! Eu nu sunt nascut, ci sunt creeat, adica facut. Domnul Dumnezeu m-a facut din pamant si mi-a dat viata , ca sa traiesc, sa pot sa ma misc, sa mananc, sa ma bucur de toate frumusetile de care mi-a facut parte in aceasta gradina minunata in care m-a asezat, dar mai ales sa umblu in ascultare de El si sa ma bucur de viata  pe care mi-a dat-o, traind mereu alaturi de El.......

Dimensiune :13,5 x 20,5cm

Numar pagini : 78

 

Acest produs a fost adaugat in catalog la data de 09 aprilie 2010.