Pentru cei mai mici 0-3 ani

Dumnezeu ti-a creat corpul-3-5 ani
Dumnezeu ti-a creat corpul-3-5 ani

Price:   26,00Lei

Adaugă în Coş:         
Details:

Resurse adecvate vârstei – pentru copii de la 3 la 5 ani

Curiozitatea îi împinge adeseori pe copii să pună întrebări la care părinţii nu se simt pregătiţi sau nu se simt în stare să răspundă. Dar nu trebuie să fie aşa! Dr. Jim Burns, expert în domeniul vieţii de familie şi autor premiat, oferă o resursă valoroasă, utilă în aceste discuţii incomode şi chiar temute de unii părinţi.

 

Volumul Dumnezeu ţi-a creat corpul cuprinde informaţii şi ilustrări biblice, adecvate vârstei, prezentându-le copiilor între 3 şi 5 ani ideea fundamentală că Dumnezeu creează corpul fiecăruia. Abordând subiectul diferenţelor dintre băieţi şi fete, scoate în evidenţă şi faptul că fiecare copil este unic şi special în ochii lui Dumnezeu.

 

Cu toate că nu este întotdeauna uşor, părinţii care deschid de timpuriu această discuţie clădesc o temelie solidă, biblică, în viaţa copiilor lor. Citindu-le această carte, le oferiţi copiilor voştri instrumentele de care vor avea nevoie de-a lungul vieţii pentru a lua decizii care să-L onoreze pe Dumnezeu: decizii referitoare la trupul lor, la imaginea lor de sine şi la relaţiile în care se vor implica. Nu aşteptaţi până va fi prea târziu. 

O viaţă curată poate începe chiar azi!

Carte cu coperti cartonate,dimensiune 220 cm x 220 cm , 32 pagini.

 

Acest produs a fost adaugat in catalog la data de 23 decembrie 2014.